Unica Autismecoaching

Leer de juiste liefde geven

Hoor je vaak geklaag dat je niet aanvoelt wat je partner nodig heeft? Pomp je volop energie in je relatie maar lijkt het alsof het niet aankomt? Is je relatie een soort broer-zus relatie geworden en wil je weer gaan voor een liefdevolle partnerrelatie?

Je vindt elkaar niet meer

Niet begrepen voelen, niet gehoord en gezien worden, miscommunicatie, bodemloze put, eenzaamheid. Hoewel je nog steeds wel liefde voor je partner voelt, komt het niet tot uiting in jullie relatie. Jullie leven steeds meer langs elkaar heen en de liefde is ver te zoeken.

Als autisme een rol speelt in je relatie wordt vaak een gebrek aan inlevingsvermogen ervaren. Hoe fijn is het dat je kunt leren hoe je het juiste kunt doen voor je partner. Gericht acties ondernemen om echte liefde te geven.

In dit E-book leer je over de liefdestalen en hoe je die kunt toepassen in je relatie. Op een doeltreffende manier handelen om elkaars ‘liefdesvaatje’ vullen, waardoor jullie liefde weer kan bloeien.

Praktische handvatten voor meer liefde

Download het E-book 'Leer de juiste liefde geven.'

Nog meer gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?