Unica Autismecoaching

Unica Inspiratiemail

Dagelijks ben ik interessante en waardevolle puzzels aan het oplossen. Oplossingen voor uitdagingen die ik hoor in mijn praktijk en die ik voorgeschoteld krijg in mijn eigen gezin. Nieuwe inzichten, bewezen handvatten, herkenningsverhalen, tips – ik deel ze graag met jou.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je deed.

Word je moedeloos van alles wat maar niet lukt? Heb je geen idee hoe je dingen kunt verbeteren? Blijf je in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en kom je er maar niet uit? Als je steeds hetzelfde probeert, dan krijg je ook steeds hetzelfde resultaat. Andere ideeën zorgen voor nieuwe acties en een resultaat dat je nog niet kent.

Met een partner die in het autistisch spectrum zit, een dochter die ook autistische kenmerken heeft en een hoogbegaafde zoon, loop ik regelmatig tegen nieuwe uitdagingen aan. Mijn kwaliteit is om altijd te zoeken naar oplossingen die passen bij de persoon.

De uitwerkingen van de problemen die ik aan het oplossen ben, kunnen jou en anderen ook weer nieuwe inzichten en ideeën geven. Inspiratie om jouw probleem van een andere kant te benaderen en zo een zienswijze oplevert die jou verder helpt.

Meld je aan als je geïnspireerd wilt worden, zodat je de UNICA Inspiratiemail in je mailbox bezorgd krijgt.

Inspiratie en nieuwe handvatten

Meld je aan voor de Unica Inspiratie mail

Nog meer gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?