Unica Autismecoaching

Autisme Situatie Scan

De spanning in je relatie loopt steeds hoger op. Je kunt de drukte en geluiden van je kind(eren) te vaak niet meer hebben. Om het minste of geringste schiet je uit je slof. Komt dit nu door autisme? Is het mogelijk om dit te veranderen?

Je schaamt je voor wat je ze aandoet.

Boosheid uit het niets. Samen aan tafel zitten overprikkelt je in no-time. Ze vragen om aandacht, maar je negeert ze, niet wetend wat je moet zeggen of doen. Je hoofd zit zo vol, je moet weg uit de situatie. Rust, hoe vind je nog rust in de hectiek van je gezin?

Ook als je (kenmerken van) autisme hebt kun je een fijne vader en partner zijn. Een vader met geduld en energie om te spelen met zijn kind(eren). De liefdevolle steun en toeverlaat van zijn partner. Pas als je helder voor ogen hebt waar precies de knelpunten liggen, kan je uitstippelen welke stappen er nodig zijn om rust te krijgen in je gezin en relatie.

Ben jij:
– vader met (kenmerken van) autisme?
– iemand die een fijnere, betere band met je kind(eren) en partner wilt?
– bereid om aan jezelf te werken?

Meld je dan aan voor de Autisme Situatie Scan. Ik help jou in kaart te brengen wat er mogelijk is om meer harmonie te krijgen in je gezin.

De harmonie weg in je gezin.

Meld je aan voor de Autisme Situatie Scan

Nog meer gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?