Unica Autismecoaching

Partnerbijeenkomst

Hoeveel mensen in jouw omgeving begrijpen écht hoe het is om een partner met (vermoedelijk) autisme te hebben? Bij wie je jouw verhaal kwijt kunt en je (h)erkenning voelt? Die snapt welke energie het je kost, hoe eenzaam het kan voelen in je relatie, hoeveel rekening je houdt, hoeveel spanning er kan zijn?

Aan een half woord genoeg

Praten over hoe het autisme van je partner invloed heeft op jullie relatie kan best lastig zijn. Dan is het verrassend heerlijk om met gelijkgestemden te zijn. Praten met andere vrouwen die jouw partner niet kennen en wel begrijpen waar je tegen aan loopt. Aan wie je niets hoeft uit te leggen of verantwoorden. Die snappen wat je bedoelt als je vertelt hoe je dingen in je relatie ervaart. Een prettig moment waarop er begrip is voor jou, je even kunt ontspannen en er voor je gezorgd wordt.

Anderen ontmoeten. Tijd en aandacht voor jou. Lekkernijen, kletserijen en een verrassing mee naar huis. Kortom, voor jezelf zorgen. Ieder kwartaal met steeds een ander thema. Deel ervaringen en tips en krijg praktische handvatten voor thuis.

Geplande data:

  • 24 juni 10:00-12:00
  • 23 september 10:00-12:00
  • 9 december 10:00-12:00

Aandacht voor jou, even me-time

Reserveer een plek voor mij

Gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?