Unica Autismecoaching

Meer rust en plezier thuis

Het lijkt alsof je steeds vaker last hebt van je autistische kenmerken sinds je vader geworden bent. Je kunt veel minder hebben, prikkels komen steeds heftiger binnen, de drukte van je kind(eren) geeft steeds meer stress, communicatie loopt vaak fout, de chaos en vermoeidheid worden steeds erger. Hoe kun je beter omgaan met je autisme en weer meer rust en plezier brengen in je dagelijks leven? 

Je wilt wel, maar het lukt je niet om het goed te doen

Ervaar jij de tijd in je gezin als vermoeiend? Stroomt je hoofd meteen vol van alle indrukken, geluiden, verwachtingen? Krijg je steeds weer te horen wat je allemaal niet goed doet? Herken je deze pijnlijke momenten?

  • Je kind wil je iets vertellen. Maar de geluiden om je heen, bewegingen, onrust – het komt allemaal te hard binnen. Je hoofd begint te bonzen, je kunt je niet focussen. Uiteindelijk knalt de ergernis eruit en loop je gefrustreerd weg. Je kind blijft teleurgesteld en geschrokken achter.
  • Samen aan tafel. Er wordt druk gepraat, terwijl jij gewoon wilt eten. De kinderen doen lastig, ze spelen in plaats van eten. Je merkt dat de spanning groeit in je lijf. Je krijgt commentaar, omdat je niet ingrijpt. Je hebt geen idee wat je kunt doen om de situatie te redden, stottert wat en gaat van tafel. Als je alleen bent sla je de woede van je af.
  • In de drukte van alledag lukt het amper om even samen met je partner te praten. En als het dan eens lukt dan is het moeilijk om een goed gesprek te voeren. Je komt niet uit je woorden, alles wat je zegt is verkeerd. Het gesprek krijgt al snel een negatieve toon en eindigt weer in onenigheid.

Investeer in je relatie en gezin en verminder jouw stress

Het coachtraject Meer rust en plezier thuis bestaat uit 10 sessies, waarbij je partner zo veel als gewenst betrokken wordt. Zo kom je tot resultaten die zoveel mogelijk zijn afgestemd op jou en je gezin:

  • Je voelt beter hoe je in balans blijft, zodat je minder snel overprikkeld raakt en meer geduld hebt.
  • Je hebt meer energie om je kind(eren) en partner aandacht te geven en te genieten van je gezin.
  • Je communiceert beter met je partner en het voelt weer meer als een team samen.
  • Je gebruikt meer jouw autistische kwaliteiten en hebt minder last van de negatieve kanten.
  • Je ervaart meer rust en saamhorigheid thuis en beleeft meer plezier aan jouw rol als vader en partner.

De investering voor dit traject is 1347 Euro. In overleg is het mogelijk om in 4 termijnen van 349 Euro te betalen. De gesprekken zijn in principe live in mijn ruime coachruimte in Oss. In overleg is het mogelijk om (een gedeelte) online te doen.

Ben jij er klaar voor om praktische handvatten aangereikt te krijgen die je meteen kun inzetten in jouw dagelijks leven?

Ja, ik wil me aanmelden voor dit coachtraject

Gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?