Unica Autismecoaching

Meer liefde in je relatie

Is de liefde een beetje geluwd? Krijgen de dagelijkse beslommeringen meer aandacht dan jullie relatie samen? Wil je weer meer verbinding met elkaar voelen? Kan jullie communicatie ook wel beter?

Een liefdevolle, warme boost

Jullie relatie verwennen in aangename sfeer bij een knapperend haardvuur, met warme drank met slagroom en heerlijke versgebakken taart. Om al kijkend naar de vlammen jullie relatie weer wat op te stoken. Geef je partner en jezelf een origineel, verzorgd cadeau waar jullie nog lang van kunnen nagenieten.

Deze workshop is een opkikker voor jullie relatie. Om weer even opgefrist te worden in jullie manier van communiceren. Om bewust te worden hoe je het meeste liefde geeft aan jouw liefste. Om te achterhalen hoe jullie makkelijker kunnen samenwerken in het gezin. En tips hoe jullie dit in de toekomst thuis kunnen volhouden.

De liefdevolle boost duurt circa 2 uur. We spreken een moment af dat voor jullie prettig is. Dit kan eventueel ook in de avond of op een zaterdag. De bijdrage voor jullie samen is €177 Euro, inclusief haardvuur, versnaperingen, naslagwerk en presentje.

Exclusieve aandacht

Ja, wij willen meer liefde!

Gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?