Unica Autismecoaching

Workshop lASStig Vaderschap

Vind je dat de komst van je kind(eren) eigenlijk ook een last is? Zorgen de prikkels die ze veroorzaken er al snel voor dat je uitgeput raakt? Vind je het lastig om je kind(eren) op de juiste manier te benaderen? Loopt de spanning snel op en heb je een kort lontje? Reageer je regelmatig op een manier die ze niet verdienen en waar je achteraf spijt van hebt?

 

Is dit nu vaderschap?

Het krijgen van een kind is een levensveranderende gebeurtenis. Als je (kenmerken van) autisme hebt is de kans groot dat deze je uit balans brengt. Er zijn ineens allerlei verwachtingen van je naar het kind toe. De relatie met je partner verandert. Er wordt een beroep gedaan op vaardigheden die je eerder niet nodig had. Waar het in de tijd dat je met z’n tweeën was nog overzichtelijk was, komt er in de organisatie van een gezin met kinderen ineens veel meer op je af.

Dit kan veel impact hebben op de stress die je ervaart. Het kan leiden tot ruzie, uitbarstingen, elkaar niet begrijpen, schuldgevoel, teleurstelling, eenzaamheid. Hoe kan je het beter doen als vader en als partner, zonder dat je jezelf voorbij loopt?

Handvatten voor meer rust in de gezinshectiek

Hoe kun je voorkomen dat je in een vicieuze cirkel komt en de band met je kind(eren) steeds minder wordt? In deze workshop wordt helder wat ervoor zorgt dat je problemen ervaart in jouw rol als vader. Je ontdekt mogelijkheden welke stappen je kunt zetten om beter met de drukte in het gezin om te gaan. En je krijgt praktische tips die afgestemd zijn op jouw situatie en meteen kunt toepassen thuis.

Handig om samen met je partner deze workshop te volgen, zodat er een completer beeld is van waar jullie samen en afzonderlijk tegenaan lopen. Zo kunnen we insteken op resultaat voor het hele gezin.

Voor deze sessie spreken we een moment af dat voor jullie prettig is. Dit kan eventueel ook in de avond of op een zaterdag. Ik neem graag de tijd voor jullie en reserveer 2 uur voor dit gesprek. Er zijn koffie, thee, warme chocolademelk en lekkere versnaperingen voor erbij. De bijdrage voor jullie samen is 157 Euro. De workshop is live in mijn ruime coachruimte in Oss.

Ja, ik wil graag handvatten om een betere vader te zijn

Gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?