Unica Autismecoaching

Beter Beslagen met Brain Blocks

Loop jij door je autisme tegen problemen aan? Weet je niet of kun je moeilijk uitleggen hoe het precies werkt in je hoofd? Vind je het lastig om jezelf in woorden uit te drukken?

Brain Blocks is voor mensen met autisme een ideale methode om tot meer inzicht en vaardigheden te komen. Daarmee kom je steviger in je schoenen te staan om de uitdagingen die tegenkomt aan te gaan. De invulling van de begeleiding is op basis van wat jij meemaakt en ervaart, dus helemaal afgestemd op jou.

Wat wil jij leren?

  • Miscommunicatie met je partner voorkomen.
  • Achterhalen waar het steeds fout gaat in contact met je kind(eren) of partner.
  • Inzicht krijgen in hoe het in jouw hoofd werkt.
  • Beter samenwerken.
  • Je kunnen verplaatsen in een ander.
  • Structuur aanbrengen in tijd, handelingen of communicatie.
  • Jezelf beter aanvoelen.

“Iets met blokken, dat is toch niks voor mij?” zal je wellicht denken. Die fase ben je al lang ontgroeit waarschijnlijk. Bijzonder dat ogenschijnlijk eenvoudige blokken in Brain Blocks een nieuwe toepassing hebben gekregen. Met blokken kun je blijven leren.

Brain Blocks gebruik ik om mee te kunnen kijken naar wat jij voelt en ervaart. Wat er gebeurt in jouw hoofd wordt vertaald naar een beeld in blokken. Zo kom ik erachter wat jou zal helpen om verbetering te krijgen in jouw situatie. Dat zal ik vervolgens met de blokken duidelijk maken, zodat je kunt volgen hoe je dat in je hoofd kunt aanpakken. Op deze manier werken we aan het leren van vaardigheden om de problemen waar je tegenaan loopt op te lossen.

Eén beeld, één taal

Ja, ik wil weten wat Brain Blocks voor mij kan betekenen

Gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?