Unica Autismecoaching

Autisme Start Sessie

Trekt autisme een grote wissel op jullie relatie? Is er over en weer onbegrip die leiden tot ruzies, onenigheid en relatieproblemen? Hebben jullie er al volop energie in gestoken, maar verzanden jullie steeds weer?

Dan is het tijd om er een derde bij te halen. Ik help jullie om het juiste plan te trekken op weg naar verbetering in jullie situatie. Ik snap wat autisme is en wat dat met jou doet, maar ook wat dat voor impact heeft op je partner.

Heldere schets van jullie mogelijkheden

De Autisme Start Sessie is een driehoeksgesprek: jij, je partner en ik. In dit gesprek bespreken we open wat elk van jullie ervaart in je relatie. Zo kan in inzoomen op beide kanten van het verhaal en zo:

  • Helderheid geven in de oorzaken van dagelijkse problemen.
  • Inzicht geven in welke rol autisme daarin speelt.
  • Tips aanreiken om meteen mee aan de slag te gaan.
  • Advies geven voor duurzame verbetering.

Deze sessie is exclusief voor jullie samen. We praten in vertrouwen en onbevooroordeeld luister ik naar jullie beider verhalen. De praktijk wijst uit dat er een sfeer ontstaat waarin dingen gezegd worden waar jullie anders niet aan toe komen.

Voor deze sessie spreken we een moment af dat voor jullie prettig is. Dit kan eventueel ook in de avond of op een zaterdag. Ik neem graag de tijd voor jullie verhaal en reserveer 2 uur voor dit gesprek. Er zijn koffie, thee, warme chocolademelk en lekkere versnaperingen voor erbij. De bijdrage voor jullie samen is 157 Euro. De workshop is live in mijn ruime coachruimte in Oss.

Zijn jullie klaar voor de start naar een betere relatie?

Exclusief en in veiligheid

Ja, wij melden ons aan voor de Autisme Start Sessie

Gratis informatie

7 krachtige tips voor vaders met autisme

Handreikingen voor meer verbinding en rust in je gezin, zodat je meer kunt genieten van het vaderschap.

Leer Juiste Liefde Geven

Handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen. Want hoe mooi is het als de energie die je in je relatie stopt ook een liefdevolle uitwerking heeft?!

Autisme Situatie Scan

Een vrijblijvend gesprek waarin je ontdekt welke stappen je kunt zetten om het hoofd te bieden aan de problemen waar je tegenaan loopt.

UNICA Inspiratiemail

Krijg ter inspiratie en vermaak waardevolle tips, nieuwe inzichten, mijn ervaringen uit de praktijk en interessante evenementen in je mailbox.

Boekentips en handige materialen

Informatie over autisme die het lezen waard is en materialen die praktisch bewezen zijn in gebruik. Staat er iets voor jou bij?