Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Geef mij 2 uur en je weet hoe je de harmonie terugkrijgt in je gezin en relatie

De workshop lASStig Vaderschap laat jou (en je partner) de mogelijkheden ontdekken hoe je elkaar weer terugvindt. Fijn en praktisch voor als het autisme een steeds grotere last wordt in jullie gezin en de partnerrelatie. Krijg tips om de negatieve spiraal en stress te doorbreken en de sfeer in je gezin en de relatie met je partner en kinderen te verbeteren.

Ruzie, tieren, spanning, ontvlambaar

Herken je dit?

Relatie onder druk

De grootte hoeveelheid stress kan enorme impact hebben op je relatie. Veel ruzie, elkaar niet begrijpen, schuldgevoel, teleurstelling, eenzaamheid.

De spanning kan zo hoog oplopen dat er geen uitweg meer lijkt te zijn. Gedachtes om uit elkaar te gaan spoken soms al door het hoofd. Van jullie dromen samen lijkt niets meer over te zijn…

Manier om wel leuke vader en partner te zijn

Leer wat werkt om met je partner te kunnen praten en het weer gezellig te krijgen met elkaar. Welke handvatten er zijn om met de drukte in het gezin om te gaan.

Ik geef je tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Dus je kunt meteen in actie om de sfeer thuis te verbeteren.

Ja, geef mij meer tips!

André – 46 jaar, vader van 2 kinderen: “Het meest waardevolle aan de workshop vind ik het inzicht dat ASS in de relatie wel lastig kan zijn, maar dat er volop mogelijkheden zijn om er mee om te gaan, op zo’n manier dat het voor jou en je gezin het beste werkt. De workshop was leerzaam, confronterend en ook fijn, omdat je mensen ontmoet die je verhaal herkennen en erkennen.”

Raymon – 31 jaar, vader van 2 kinderen, Helmond: “De workshop vonden we heel prettig. Er was veel herkenning en er zijn meteen wat praktische handvatten uit voort gekomen. We weten nu dat veel problemen op te lossen zijn door duidelijke afspraken te maken en een goede voorbereiding. Ook is er nu meer begrip vanuit mijn vrouw en besef wat mijn autisme inhoudt. De workshop was voor mij tevens een test om te kijken of ik het coachtraject bij Sylvia wilde gaan doen. Die test is geslaagd en ik ben het traject meteen met vertrouwen gestart.

Aanstaand vader: “Ik vond de workshop heel prettig! Er werd nuttige informatie gedeeld en fijne mogelijke opties aangeboden. Hoewel ik al sinds mijn tienerjaren de diagnose ASS heb en al veel geleerd heb in mijn leven, wilde ik toch graag handvatten aangeboden krijgen om beter met ‘stress door het ouderschap’ om te gaan. Ik voel me nu beter voorbereid op het ouderschap en weet beter hoe ik kan communiceren.

Exclusief voor jou en je partner

Ideaal als je samen met je partner deelneemt in een exclusieve workshop voor jullie samen. Zo kan er van beide kanten op jullie situatie ingezoomd worden, voor meer resultaat.

We spreken samen een datum af.

De workshop duurt circa 2 uur en deelname voor jullie samen is 87 Euro, inclusief koffie, thee en lekkers.

Meedoen met lotgenoten

Als je (h)erkenning wilt vinden bij anderen die in hetzelfde schuitje zitten, kun je je aanmelden voor de groepsworkshop. Deze wordt meestal de laatste zaterdag van de maand gegeven om 10.30 uur.

Zo mogelijk is de workshop live in mijn ruim opgezette coachruimte. De groepsgrootte is minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. De workshop duurt circa 2 uur. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de dan geldende COVID-19 maatregelen.

Deelname is 37 euro, inclusief koffie, thee en lekkers.

Boek de workshop lASStig Vaderschap
Let op: grote kans op meer rust en minder stress na deze workshop