Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Wat anderen ervan vonden

Mensen die eerder door mij gecoacht werden, vonden dit van onze samenwerking:

Raymon – 31 jaar, vader van 2 kinderen, Helmond:
“De workshop lASStig Vaderschap vonden we heel prettig. Er was veel herkenning en er zijn meteen wat praktische handvatten uit voort gekomen. We weten nu dat veel problemen op te lossen zijn door duidelijke afspraken te maken en een goede voorbereiding. Ook is er nu meer begrip vanuit mijn vrouw en besef wat mijn autisme inhoudt. De workshop was voor mij tevens een test om te kijken of ik het coachtraject bij Sylvia wilde gaan doen. Die test is geslaagd en ik ben het traject meteen met vertrouwen gestart.”

Dingena, 54 jaar, verpleegkundige:
“Ik ben op zoek gegaan naar een autismecoach, omdat ik rust zocht in mijn vrije tijd. Door de dialoog in mijn gedachten ervoer ik een constante druk en kon ik niet ontspannen op vrije dagen.
Door de coaching van Sylvia ervaar ik nu inderdaad meer rust in mijn eigen denken en kan ik nu genieten van mijn vrije tijd. Bovendien geven vrienden aan dat ik rustiger geworden ben. De stuwende kracht van presteren is weg en de erkenning dat ik zo ben geeft me een goed gevoel. Bij Sylvia vond ik een veilige plek waar ik door een proces van bewustwording heen kon. Ze is zorgvuldig, rustig, niet op de voorgrond en stelt de juiste vragen. Wonderlijk dat ik zo snel een omslag kon maken!”

 René:
“Ik heb deelgenomen aan de workshop. Ik kon merken dat Sylvia weet wat autisme is en dat ze er ervaring mee heeft.
Sylvia kwam op mij over als iemand die direct is, wat ik erg kan waarderen. De meeste mensen zijn immers niet zo direct, maar bij autisme is dit juist prettig: duidelijk.”

Man, 47 jaar:
“Ik was altijd snel gestrest, ervaarde veel stress door prikkels om me heen en piekerde vaak. Door de coaching heb ik meer inzicht in mijn autisme gekregen, mijn stress en de oorzaken daarvan. Ik ervaar nu meer rust bij het omgaan met de kinderen. De coachgesprekken heb ik als prettig ervaren. Soms wordt je echt uit je comfort zone gehaald, maar de sfeer is zodanig dat dit kan en mag.
Sylvia is enthousiast, inlevend, praktisch, probleem oplossend, veilig en heeft kennis van zaken.”

Vrouw:
“Ik wilde een betere relatie met mijn man en dochter, beide autistisch. Hiervoor was verbetering nodig op het gebied van communicatie en inzicht in elkaar. Met vertrouwen ben ik het familiecoachingstraject begonnen. Het heeft ervoor gezorgd dat we veel beter kunnen communiceren met elkaar, meer respect hebben voor elkaar en er weer veel liefde en vertrouwen in de relatie met mijn partner is gekomen.
De coachgesprekken heb ik altijd positief ervaren met veel begrip voor mijn situatie. Sylvia is rustig en staat open en klaar om te luisteren en voelde mij goed aan. Het was belangrijk en het heeft mij veel goed gedaan om open en eerlijk mijn verhaal te delen met de coach. Ik zou de coaching door Sylvia aanbevelen aan mensen die zelf autisme hebben of er in de familie mee te maken hebben.”

Evelyn, onderwijzeres:
“Het was top om aan de workshop ‘Autisme is Uniek’ mee te mogen doen. Voor leerkrachten was het prima. Inhoudelijk was er veel bekend over autisme, maar met name de ervaringen, gevoel hierbij met elkaar delen en de leuke en afwisselende werkwijze maakte het tot een interessante fijne middag. Ik vond het vooral nuttig dat we heel erg vanuit onze eigen ervaringen konden delen/voelen/merken wat de kenmerken van autisme zijn en de ervaringen te horen wat voor invloed deze kenmerken kunnen hebben op mensenlevens (leerling, gezinsleden, partner, leerkracht).
Sylvia is een ervaringsdeskundige met veel passie en energie om je te helpen de ‘handicap’ niet te zien als belemmering, maar samen op zoek te gaan (niet door saaie theoretische en zakelijke gesprekken) naar een verbeterde situatie voor alle betrokkenen. Ik zal zeker onthouden dat zij als Autismecoach met veel enthousiasme daadwerkelijk kan helpen daar waar problemen zijn, door gesprekken/spelletjes, zodat een en ander in een andere flow kan komen. Waardoor er energie vrijkomt en het niet alleen maar energie kost!”

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat me contact met je opnemen om met je mee te denken en de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Ja, neem contact met mij op
Wonderlijk dat ik zo snel een omslag kon maken.