Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Leer de juiste liefde te geven

Als een of beide partners (kenmerken van) autisme heeft, is dit onvermijdelijk onderdeel van de relatie. Autisme is vaak onzichtbaar en daardoor lastig te peilen en in te schatten. Het kunnen invoelen in elkaar is vaak lastig en kan een gevoel van eenzaamheid geven. Hoe mooi is het dan dat je in de liefde een soort regels kunt toepassen, waardoor je kunt leren om liefde in de relatie in te brengen! Vraag gratis mijn E-book ‘Leer Juiste Liefde Geven’ aan!

Problemen in een relatie met autisme

Als problemen worden genoemd: snelle overprikkeling, verschil in communicatie, andere manier van denken, meer rust nodig, niet gehoord en gezien worden. Het kan ervoor zorgen dat je makkelijker langs elkaar heen leeft en steeds meer een broer-zus relatie krijgt. Je hebt wellicht al eens relatietherapie overwogen of zelfs geprobeerd. Je bent op zoek naar handvatten om toch liefde te geven en/of ontvangen terwijl het inlevingsvermogen niet optimaal is.

Leer de taal van de liefde!

Gary Chapman heeft beschreven dat liefde zich veelal in 5 vormen uiten. Hij noemt dit de 5 liefdestalen. En talen kun je leren. Als je erachter komt wat de liefdestaal van jouw partner is, dan kun je die gaan leren en spreken/toepassen. Handig als je jouw eigen liefdestaal weet. Deze kun je aanreiken aan anderen, zodat zij jou directe liefde kunnen schenken.

Vraag het gratis E-book ‘Leer juiste liefde geven’ aan en krijg handvatten om makkelijker liefde te geven en ontvangen.

Meer liefde door het spreken van de juiste liefdestaal!