Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Gratis tips voor vaders met autisme & partners

In de hectiek van het gezin, kan autisme een extra struikelblok vormen. Doordat autisme vaak ongrijpbaar en onzichtbaar is, bemoeilijkt dat het vinden van oplossingen. Welke invloed heeft autisme op jullie gezin en relatie? Wat zijn mogelijkheden om hier beter mee om te gaan? Vraag een gratis sessie aan om stappen naar rust in het gezin te kunnen gaan zetten.

Je ervaart stress door gezinshectiek en onvoldoende rust

Je hebt altijd aardig kunnen dealen met je autistische kenmerken. Maar nu je vrouw en kind(eren) hebt en het dagelijkse leven veel drukker is, merk dat het lastiger is om het hoofd koel te houden. Hoe lief je kind(eren) en vrouw ook zijn, het is geen vanzelfsprekendheid meer om tijd voor jezelf te claimen om tot rust te komen. Je wordt meegezogen in de drukte en overspoeld door alle dingen die moeten en van je gevraagd worden, de extra geluiden, verwachtingen en taken.

De relatie met partner en kinderen lijdt eronder

Waar anderen dat als vanzelf lijken te doen, zit jij in gevecht met jezelf, baal je ervan dat je geen geduld hebt en steeds uit je slof schiet. Je hoofd zit vol en hebt geen idee hoe je de dingen kunt aanpakken. Je lijkt het niet goed te kunnen doen naar je vrouw. Je kind(eren) kun je ook steeds minder om je heen hebben. Je weet niet goed hoe je met ze om moet gaan, hoe ze naar je gaan luisteren, wat ze van je willen.

Krijg tips hoe je beter omgaat met autisme en gezin

Hoe fijn zou het zijn om aan iemand uit te leggen waar je tegenaan loopt, zonder dat daar een oordeel over geveld wordt. Hoe welkom zijn tips om je weer beter te voelen en te weten wat er mogelijk is om weer meer te genieten van je gezin!

Ik bied je een gratis sessie aan om jouw situatie te bespreken en je richting te geven hoe je meer rust kunt terugbrengen in je leven.

Geef mij tips in een gratis sessie
Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!