Unica Autismecoaching

7 Krachtige tips

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gaandeweg onze relatie en gevormde gezin kwamen we erachter dat mijn man autisme heeft. We hadden last van veel strubbelingen in onze relatie en het aandeel van mijn man als vader in het gezin was minimaal. Dat zag ik graag anders.

In de loop der tijd heb ik van alles bijgeleerd en hebben we dingen uitgeprobeerd om onze relatie weer prettiger te maken en zijn rol als vader verder in te vullen.

Wat geniet ik ervan als ik zie dat mijn man input geeft in het gezin, de opvoeding en in contact met mijn kinderen op een manier die ik niet kan. Dat er gelachen wordt met elkaar. Dat hij steeds meer een visie krijgt en ideeën hoe we het goed kunnen doen voor onze kinderen.

Dit heeft ertoe geleid dat ik 7 Krachtige tips op een rijtje heb gezet. Tips voor vaders met (kenmerken van) autisme. Maar partners, moeders met (vermoedelijk) autisme en andere geïnteresseerden kunnen er ook nuttige ideeën door opdoen.

Download de tips via de onderstaande button en doe er inspiratie door op!