Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Hoe staat het met de liefde?

Voor mij was het horen over de liefdestalen een eye-opener. De wetenschap dat de liefde ook bewust te geven is – en dus te leren is – geeft zoveel kansen!

Kansen als:

Groot gemis

Indien je geen of te weinig liefde ervaart, kun je je eenzaam voelen. Uitgeput, onbegrepen, machteloos, onzeker, gefrustreerd, verslagen, verdrietig, alleen, verslagen, jaloers.

Het kan je in je schulp doen kruipen, of juist strijdlustig maken. Je kunt een kort lontje hebben en bij het minste of geringste ontvlammen. Het kan maken dat je degene van wie je liefde verlangt, de rug toekeert.

Terwijl je elkaar liefhebt, lukt het toch niet om liefde te voelen…

Liefde aanvullen

Iedereen heeft een soort van ‘inwendig liefdestankje’ in zich. Als je échte liefde ervaart, dan vult dit tankje zich. Zo lang dit liefdestankje voldoende gevuld zit, kun je volop groeien, bloeien, geven.

Hoe vul je dit liefdestankje dan?

Handleiding

Voor stellen die worstelen om van elkaar te blijven houden heb ik het E-book ‘Leer Juiste Liefde Geven’. Hierin wordt de wetenschap (volgens Gary Chapman) van de liefdestalen uitgelegd.

Wil je meer weten over de liefdestalen? Of wil je jouw kennis weer even opfrissen? Vraag het aan!

Aanvulling op het E-book

Ik mijn coachpraktijk komen vaders (en ook wel moeders) met autisme en hun partner. Uit hun verhalen merk ik dat ze meer tips kunnen gebruiken om de harmonie in hun gezin terug te krijgen.

Daarom werk ik aan een nieuw E-book. Hierin komen de liefdestalen ook aan bod én daarnaast nog meer ‘liefdeslessen’. Zoals het opbouwen van een band met je kinderen en het onderhouden van vriendschappen.

Heb jij nog een suggestie wat je daarin zou willen lezen? Meld het me door te mailen naar sylvia@unica-autismecoaching.nl.

Hulp bij toepassing liefdestalen

Het E-book geeft je handvatten hoe je aan de slag kunt om de liefdestalen beter te spreken. Vind je dit in de praktijk toch lastig en zou het handig zijn om wat hulp te krijgen? Boek een exclusieve workshop om er werkelijk mee aan de slag te gaan:

Mensen met autisme kunnen significante verbeteringen bereiken!